Verzenden & retourneren

7. VERZENDEN 

7.1 Alle leveringen gebeuren via Bpost. 

7.2 Per verzending binnen België wordt 5 € aangerekend als deelname in de verzendkosten, tenzij de bestelling minstens 50 € bedraagt. Voor verzending naar Nederland en Frankrijk wordt steeds 7 € verzendingskosten aangerekend.

7.2 BETAALBAREWOL kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het zoekraken van een bestelling bij Bpost.

8. RETOURNEREN

8.1 De klant heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen te ruilen of terug te sturen.

8.2 Wanneer beslist wordt om de levering volledig of gedeeltelijk terug te sturen, kan deze teruggestuurd worden naar BETAALBAREWOL.

8.3 De kosten verbonden aan het terugzenden van een bestelling zijn ten laste van de klant en kunnen op geen enkele manier, tenzij anders overeengekomen, in rekening gebracht worden van BETAALBAREWOL.

8.4 Goederen die teruggestuurd worden, moeten onbeschadigd te zijn en zich in de originele staat bevinden. De geleverde producten dienen niet aan abnormale omstandigheden te zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig te zijn behandeld.

8.5 BETAALBAREWOL behoudt zich het recht voor om teruggezonden  artikelen niet of slechts gedeeltelijk terug te betalen indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is.

8.6 Promoties worden nooit teruggenomen.