Kabels breien is fun!

Kabels breien is fun!

Bomber met kabel

Ik ben al een tijdje verliefd op de cable bomber van Wool and the gang in samenwerking met I love mr. Mittens...
Maar hoe begin je daar aan?

Na lang nadenken, ben ik er dan toch maar aan begonnen en het resultaat mag er zijn...

Ik koos Love wool van Katia en breide met naalden 15 mm.

De kabels zien er heel ingwikkeld uit, maar eens ik die door had, was het een fluitje van een cent. Een goede kabelnaald is wel noodzakelijk. Met de normale kabelnaalden is het echt niet te doen. Daarom bied ik op de webwinkel de kabelnaalden aan die ik ervoor gebruikte. Ook een wolnaald met een heel groot oog is onontbeerlijk voor de afwerking.

Zoals steeds heb ik een duidelijke werkbeschrijving gemaakt, waarmee het voor jou ook haalbaar is om dit 'meesterwerkje' tot een goed einde te brengen.

Ik ga nu de vest nog maken in de Ingenua en de Kid-Annell, want mijn proeflapjes zien er alvast veelbelovend uit...

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden