Dol op wol

  • Geplaatst op
  • Door Renate
  • Geplaatst in breien, wol
  • 0

Hallo brei-en haak maatjes

Het is even geleden dat ik nog een blogje geschreven heb. De reden hiervoor is dat ik weer bezig ben met een nieuw breiproject... en dus gewoon mijn blog vergeten ben... foei!

Ja, als ik begin aan het uitwerken van nieuw idee, vergeet ik al de rest...en wil ik zou snel mogelijk het afgewerkte resultaat zien... dus breien, breien en breien...

Noem het gerust een dol-op-wol verslaving...

Door de levering van een nieuwe wol kwaliteit, sprongen er weer een hoop ideekes in mijn hoofd. Ik koos om een oversized vest (of een Bernadetje) te beginnen, maar dan in een katoen-polyester garen. Dit garen is licht, dus volgens mij, leent het zich wel om dat model te maken. Voorlopig ziet het er zeker veel belovend uit... maar ja, het uiteindelijke resultaat heb je pas als het helemaal af is. Valt het tegen... dan trek ik het weer uit.

In mijn volgende blog vertel ik jullie hoe je een idee kan uitwerken, zeg maar, mijn 'way-to-go'... en hopelijk krijgen jullie er een foto van mijn nieuwste vest bij...

Tot gauw
Renate

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden