Breien is fun

  • Geplaatst op
  • Door Renate
  • 0

Hallo brei- en haakmaatjes,

Met deze is mijn eerste blog een feit...

Breien en haken zijn al jaren mijn passie... Ik word er rustig van en niets is leuker dan je eigen creatie aantrekken!

Een leuk modelletje uit een boekje breien is leuk, maar nog leuker vind ik experimenteren met soorten garens en zelf modellen bedenken. Soms zie ik een mooie trui of vest in de winkel aan een duizelingwekkende prijs of soms heb ik gewoon een trui of vest in mijn hoofd.. Dan ga ik aan de slag... eerst het geschikte garen uitzoeken, wat op zich al zo veel 'fun' is...
Dan aan het modelleke beginnen. Gewoon een bolletje garen en breinaalden vastnemen en zien hoe je creatie stilaan vorm krijgt. Ok, ik geef toe, er komt ook regelmatig wat uittrekwerk bij te pas, maar als het werk dan klaar is... Wow, wat een kick!

Nu het heeft wel heel wat jaren geduurd voor ik zonder patroon geslaagde creaties kon maken.
Daarom wil ik mijn ideeën met jullie delen!

Verder zal ik regelmatig deze blog aanvullen... jullie vragen en feedback zijn natuurlijk van harte welkom!

Laten we samen 'iets moois' maken!

Renate

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden