Algemene Voorwaarden

1. ALGEMEEN

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn op alle bestellingen bij  BETAALBAREWOL van toepassing, tenzij BETAALBAREWOL zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden geeft aan de klant geen rechten voor toekomstige transacties.

1.2 Door in de winkelwagen op ‘Kopen’ te klikken, gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden

 

2. PRODUCTEN

2.1 De aangeboden artikelen worden door BETAALBAREWOL zo waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld op de webshop. Getoonde producten kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid. BETAALBAREWOL aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

 

3. PRIJZEN

3.1 Alle prijzen vermeld op BETAALBAREWOL  zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.


3.2 Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat ze op de webshop van BETAALBAREWOL zijn gepubliceerd.

 

4. PROMOTIES EN AANBIEDINGEN

4.1 Alle promoties en aanbiedingen van BETAALBAREWOL zijn vrijblijvend en BETAALBAREWOL behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

 

5. BESTELLEN EN BETALEN

5.1 Iedere bestelling is pas geldig na acceptatie door BETAALBAREWOL.

5.2 BETAALBAREWOL behoudt zich het recht voor om een bestelling niet of pas later uit te voeren . In dat geval zal BETAALBAREWOL de klant via mail verwittigen.

5.3 Na het ingeven en accepteren van de bestelling zal de klant een bevestiging per email ontvangen met vermelding van de totale kosten, inclusief BTW en transportkosten.

5.4 Een bestelling zal pas uitgeleverd worden door BETAALBAREWOL na ontvangst van de betaling.

 

6. LEVERING

6.1 BETAALBAREWOL streeft ernaar zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden.

6.2 Indien de levering vertraging oploopt om welke reden dan ook, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd ontvangt u hiervan schriftelijk (email) of telefonisch verwittigd.

6.3 BETAALBAREWOL zorgt er voor dat de getoonde voorraad op de webshop correct is. Indien een bestelling of een gedeelte van de bestelling niet uitgeleverd kan worden om welke reden dan ook, zal de klant via email of telefonisch verwittigd worden.  Op eenvoudig verzoek kan de bestelling geannuleerd worden. BETAALBAREWOL zal de eventuele ontvangen betaling binnen de 10 werkdagen terugstorten.

 

7. VERZENDEN 

7.1 Alle leveringen gebeuren via Bpost.

7.2 BETAALBAREWOL kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het zoekraken van een bestelling bij Bpost.

 

8. RETOURNEREN

8.1 De klant heeft het recht om binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen te ruilen of terug te sturen.

8.2 Wanneer beslist wordt om de levering volledig of gedeeltelijk terug te sturen, kan deze teruggestuurd worden naar BETAALBAREWOL.

8.3 De kosten verbonden aan het terugzenden van een bestelling zijn ten laste van de klant en kunnen op geen enkele manier, tenzij anders overeengekomen, in rekening gebracht worden van BETAALBAREWOL.

8.4 Goederen die teruggestuurd worden, moeten onbeschadigd te zijn en zich in de originele staat bevinden. De geleverde producten dienen niet aan abnormale omstandigheden te zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig te zijn behandeld.

8.5 BETAALBAREWOL behoudt zich het recht voor om teruggezonden artikelen niet of slechts gedeeltelijk terug te nemen indien niet aan bovenstaande voorwaarden voldaan is.

8.6 Na ontvangst, controle en acceptatie van de teruggestuurde goederen, ontvangt de klant een tegoedbon ter waarde de teruggestuurde goederen. 

8.7 Promoties en op bestelling gebreide stukken worden nooit teruggenomen.

 

9. AANSPRAKELIJKHEID

9.1 BETAALBAREWOL aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van BETAALBAREWOL.